Köpvillkor

Priser och betalningsvillkor
Alla priser anges i SEK och inkluderar mervärdeskatt.
Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Du kan betala med kort.

Försäljning till minderåriga
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.

Leveranser
Vi levererar endast inom Sverige.
Vi skickar i regel dina beställda varor med PostNord.
Fraktavgiften är f.n. 69 kr upp till varuvärde 1.000 kr. Över 1.000 kr levererar vi fraktfritt.
Du kan även hämta varorna fraktfritt i vår butik, välj då leveransalternativ collect@store.

Ej utlösta försändelserFör paket som inte hämtas ut debiterar vi en returavgift.
Avgiften 250 kr motsvarar våra faktiska kostnader för returfrakt, emballage och hantering. För specialbeställda varor ( t.ex. våra avklippta tyger ) debiteras fulla värdet förutom returavgiften.

Felaktig, fellevererad eller transportskadad vara
Om levererad vara är felaktig, fellevererad eller transportskadad ber vi dig kontakta oss på tel. 0410-33 30 60, eller skicka ett mejl till smygeboden@badelt.se , så hjälper vi dig så snart vi kan.

Ångerrätt
När du som konsument handlar i en affär har du ingen laglig rätt att ångra köpet. Om du däremot köper något på postorder, via telefon, TV, Internet eller vid hemförsäljning har du 14 dagars ångerrätt, enligt Distansavtalslagen 10 §. Ångerfristen räknas från dagen för mottagande av leverans. Ångerrätten gäller om varan är oanvänd och oskadad.Väljer du att returnera din vara inom 14 dagar svarar du för returfrakten.
Ångerrätten gäller inte våra företagskunder utan här gäller köplagens villkor. Vad det gäller våra symaskiner, så får du får lov att ta upp och se INTE använda den för då gäller inte ångerrätten för då är varan begagnad. Allt måste vara i original förpackningar. Du får inte öppna några påsar eller tillbehör för då är varan begagnad. Ångerrätten gäller ej specialbeställda varor t.ex. våra avklippta tyger som som du beställt i viss längd. Om du utnyttjar din ångerrätt och returnerar varan, står du själv för frakten och transportrisken.
Kontakta oss INNAN retur på tel. 0410-33 30 60, eller skicka ett mejl till smygeboden@badelt.se. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är oanvänd och oskadad, återbetalas det belopp du betalt för varan förutom fraktkostnaden.
Produktinformation
Vi kan inte garantera att bilderna i webbshopen exakt återger produktens verkliga utseende. Om du vill ha ytterligare upplysning om varorna ber vi dig ta kontakt med vår kundtjänst på tel. 0410-33 30 60, eller skicka ett mejl till smygeboden@badelt.se.

Personupgifter
De personuppgifter som du uppger när du handlar behandlas av oss för att administrera dina köp och i marknadsföringssyfte.
Dina personuppgifter lämnas inte i något fall ut till tredje part.

Kontakt

Smygeboden
Smyge Strandväg 39
231 78  SMYGEHAMN

Tel 0410-33 30 60
E-post smygeboden@badelt.se

FacebookJPG


Våra ordinarie öppettider är:
Måndag - Onsdag kl. 14 - 18
Söndag kl. 12 - 16

AVVIKANDE ÖPPETTIDER 2023:

---

Tyg, garn, lappteknik, symaskiner och sybehör

Välkomna hit att kika runt i Smygebodens breda urval av tyg, garn, lappteknik, sybehör och maskiner från Juki för sömnad, quiltning, overlock och coverstitch. Hitta lite inspiration och kanske träffa andra sömnadsintresserade vänner. I vårt sortiment hittar du bl.a. modetyger, hemtextilier, barntyger, lappteknik, garner och sybehör. Gilla oss på facebook så får du regelbundet information från oss med nyheter och erbjudanden. Välkommen till Smygeboden - Sveriges sydligaste tygbod ! Kristina